Minden jog fenntartva!

Truck Auto logo invert

Felni Kft. - 2016

URANIA DAILY FE 0W-30

 

Az IVECO DAILY kishaszon járművek motorjaihoz kifejezetten a legújabb generációjú (EURO VI) részecskeszűrővel, motorokhoz fejlesztett teljesen szintetikus motorolaj. Extrém Fuel Economy (üzemanyag takarékos) és Low Saps (alacsony hamutartalom) jellemzi. Meghaladja az új IVECO 18-1811 CLASSE SC1 LV, IVECO JÓVÁHAGYÁSI REFERENCIA SZÁM Nr. I842. A14 és az FPT STANDARD FPI9 LUBR002 CATEGORY SC1 LV minősítéseket. IVECO ORIGIN – IVECO eredeti alkatrész

 

Jellemzők:

Az IVECO-val közösen kifejlesztett URANIA DAILY FE motorolaj magasabb teljesítményt és a lehető legnagyobb védelmet nyújt a motornak. A sok ezer órás laboratóriumi mérések, próba padon futott és országúti tesztek eredménye alapján kialakított egyedi összetétel rendkívüli tulajdonságokat biztosít a terméknek:

 

 

  • Extrém Fuel Economy eredmények: akár 4% üzemanyag fogyasztás csökkenés a normál kenőanyagokhoz képest.

  • A részecskeszűrő nagyfokú védelme az egyedi alacsony SAPS formulának köszönhetően.

  • Több mint 40%-al hosszabb DPF (részecskeszűrő) működési ciklus.

  • A különleges oxidáció gátló képesség növeli a változó geometriájú turbófeltöltő teljesítményét erőltetett üzemeltetési körülmények között.

  • Tökéletes tisztaságot és védelmet ad a teljes kenőanyagrendszerben elérve az IVECO által javasolt leghosszabb kenőanyag csereperiódust, a teljesítmény csökkenése nélkül.

  • Könnyű indítást és védelmet bármilyen időjárási körülmények között.

 

Használati útmutató:

Az IVECO a kishaszon járműveknél, különösen az EURO VI-os és részecskeszűrővel szerelt járműveknél, az elérhető maximális olajcsere periódust az URANIA DAILY FE motorolaj használatával ajánlja.

 

Minősítések:

SAE 0W-30

ACEA C2

IVECO 18-1811 CLASSE SC1 LV JÓVÁHAGYÁSI REFERENCIA SZÁM Nr. I842. A14

FPT STANDARD FPI9 LUBR002 CATEGORY SC1 LV

Please reload

További magazin

bejegyzések

Please reload