URANIA DAILY FE 0W-30

 

Az IVECO DAILY kishaszon járművek motorjaihoz kifejezetten a legújabb generációjú (EURO VI) részecskeszűrővel, motorokhoz fejlesztett teljesen szintetikus motorolaj. Extrém Fuel Economy (üzemanyag takarékos) és Low Saps (alacsony hamutartalom) jellemzi. Meghaladja az új IVECO 18-1811 CLASSE SC1 LV, IVECO JÓVÁHAGYÁSI REFERENCIA SZÁM Nr. I842. A14 és az FPT STANDARD FPI9 LUBR002 CATEGORY SC1 LV minősítéseket. IVECO ORIGIN – IVECO eredeti alkatrész

 

Jellemzők:

Az IVECO-val közösen kifejlesztett URANIA DAILY FE motorolaj magasabb teljesítményt és a lehető legnagyobb védelmet nyújt a motornak. A sok ezer órás laboratóriumi mérések, próba padon futott és országúti tesztek eredménye alapján kialakított egyedi összetétel rendkívüli tulajdonságokat biztosít a terméknek:

 

 

  • Extrém Fuel Economy eredmények: akár 4% üzemanyag fogyasztás csökkenés a normál kenőanyagokhoz képest.

  • A részecskeszűrő nagyfokú védelme az egyedi alacsony SAPS formulának köszönhetően.

  • Több mint 40%-al hosszabb DPF (részecskeszűrő) működési ciklus.

  • A különleges oxidáció gátló képesség növeli a változó geometriájú turbófeltöltő teljesítményét erőltetett üzemeltetési körülmények között.

  • Tökéletes tisztaságot és védelmet ad a teljes kenőanyagrendszerben elérve az IVECO által javasolt leghosszabb kenőanyag csereperiódust, a teljesítmény csökkenése nélkül.

  • Könnyű indítást és védelmet bármilyen időjárási körülmények között.

 

Használati útmutató:

Az IVECO a kishaszon járműveknél, különösen az EURO VI-os és részecskeszűrővel szerelt járműveknél, az elérhető maximális olajcsere periódust az URANIA DAILY FE motorolaj használatával ajánlja.

 

Minősítések:

SAE 0W-30

ACEA C2

IVECO 18-1811 CLASSE SC1 LV JÓVÁHAGYÁSI REFERENCIA SZÁM Nr. I842. A14

FPT STANDARD FPI9 LUBR002 CATEGORY SC1 LV

Please reload

További magazin

bejegyzések

Please reload

Minden jog fenntartva!

Truck Auto logo invert

Felni Kft. - 2016