URANIA DAILY LS

 

Az IVECO DAILY kishaszon járművek motorjaihoz, kifejezetten a legújabb generációjú (EURO V) részecskeszűrővel és változó geometriás turbófeltöltővel szerelt motorokhoz fejlesztett teljesen szintetikus motorolaj. Az alacsony SAPS formula kimagasló védelmet nyújt a részecskeszűrőben lerakódó égéstermékekkel szemben. Kiemelkedő üzemanyag gazdaságossági tulajdonság jellemzi. Meghaladja az új IVECO 18-1811 CLASSE SC1 minősítést és az IVECO JÓVÁHAGYÁSI REFERENCIA SZÁM Nr. I510. D09. norma előírást. „IVECO ORIGIN” - IVECO eredeti alkatrész

 

Jellemzők:

Az IVECO-val közösen kifejlesztett URANIA DAILY LS motorolaj magasabb teljesítményt és a lehető legnagyobb védelmet nyújt a motornak. A sok ezer órás laboratóriumi mérések, próba padon futott és országúti tesztek eredménye alapján kialakított egyedi összetétel rendkívüli tulajdonságokat biztosít a terméknek:

  • A részecskeszűrő nagyfokú védelme az egyedi alacsony SAPS formulának köszönhetően.

  • Több mint 40%-al hosszabb DPF (részecskeszűrő) működési ciklus.

  • A különleges oxidáció gátló képesség növeli a változó geometriájú turbófeltöltő teljesítményét erőltetett üzemeltetési körülmények között.

  • Tökéletes tisztaságot és védelmet ad a teljes kenőanyagrendszerben, elérve az IVECO által javasolt leghosszabb kenőanyag csereperiódust, a teljesítmény csökkenése nélkül.

  • Kiváló Fuel Economy eredmények az egyedi viszkozitásnak köszönhetően.

  • Könnyű indítást és védelmet bármilyen időjárási körülmények között.

Használati útmutató:

Az IVECO a kishaszon járműveknél, különösen az EURO V-ös és részecskeszűrővel szerelt járműveknél, az elérhető maximális olajcsere periódust az URANIA DAILY LS motorolaj használatával ajánlja.

 

Ajánlott márkákhoz:

IVECO

 

Minősítések:

SAE 5W-30

IVECO 18-1811 CLASSE SC1 JÓVÁHAGYÁSI REFERENCIA SZÁM Nr. I510. D09

Please reload

További magazin

bejegyzések

Please reload

Minden jog fenntartva!

Truck Auto logo invert

Felni Kft. - 2016