URANIA FE LS

 

Az IVECO-val és a FIAT Power Train-nel közösen kifejlesztett, teljesen szintetikus kenőanyag, Commom Rail rendszerű, részecskeszűrővel, változó geometriás turbófeltöltővel és HI-e SCR rendszerrel szerelt EURO V és EURO VI motoros járművekhez. A Low Saps összetétel biztosítja a részecskeszűrő égéstermékkel szembeni kimagasló védelmét. Kiemelt üzemanyag gazdaságossági tulajdonságok. Teljesíti az IVECO 18-1804 CLASSE TLS E6 C.T. R. I720. I12. előírásokat. IVECO ORIGIN - IVECO eredeti alkatrész

 

Jellemzői:

Az IVECO-val együttműködésben kifejlesztett URANIA FE LS maximális teljesítményt és szélsőségesen magas fokú védelmet nyújt a motornak. A sok ezer órás laboratóriumi mérések, próba padon futott és országúti tesztek eredménye alapján kialakított egyedi összetétel rendkívüli tulajdonságokat biztosít a terméknek:

 

 

  • A részecskeszűrő nagyfokú védelme az egyedi alacsony SAPS formulának köszönhetően.

  • Több mint 40%-al hosszabb DPF (részecskeszűrő) működési ciklus.

  • A különleges oxidáció gátló képesség növeli a változó geometriájú turbófeltöltő teljesítményét erőltetett üzemeltetési körülmények között.

  • Tökéletes tisztaságot és védelmet ad a teljes kenőanyagrendszerben elérve az IVECO által javasolt leghosszabb kenőanyag csereperiódust, a teljesítmény csökkenése nélkül.

  • Kiváló üzemanyag gazdaságosság.

  • Könnyű indítást és védelmet bármilyen időjárási körülmények között.

 

Használati utasítás:

Az IVECO a járműveihez, kiemelten az EURO V és VI motoros, HI-e SCR-el szerelt járműveknél a maximális olajcsere periódus eléréséhez az URANIA FE LS motorolaj használatát ajánlja.

 

Az URANIA FE LS motorolaj cseréje a járműgyártók által előírt leghosszabb periódus szerint.

 

Ajánlott márkákhoz:

IVECO

 

Minősítések:

SAE 5W-30, ACEA E4/E6/E7

IVECO 18-1804 CLASSE TLS E6 JÓVÁHAGYÁSI REFERENCIA SZÁM Nr. I720. I12

DAF DPF-el szerelt modellekhez normál csereperiódushoz, ahol a DAF ajánlás ACEA E6

DEUTZ DQCIV-10 LA, MACK EO-N, MAN M3477, MB-APPROVAL 228.51, MTU OIL TYPE 3.1, RENAULT RVI RXD RLD/RLD2, SCANIA normál csereperiódushoz VOLVO VDS-3

Please reload

További magazin

bejegyzések

Please reload

Minden jog fenntartva!

Truck Auto logo invert

Felni Kft. - 2016