GÉPJÁRMŰ TÍPUSOK

ALKATRÉSZ MÁRKÁINK

Elektronika: 
Fékalkatrész: 
Gömbfej, lengőkar, kerékagy:
Gumiáruk,bowden:
Gyújtógyertya:
Jeladó:

Kuplung:
Szimering:
Szíjfeszítő görgő:
Szürő:
Vezérműszíj:
Vízpumpa:

LUK / VALEO
CORTECO
BREDA 
/ DAYCO
FAST 
/ MEAT & DORIA / POCKET FILTER / WIX
DAYCO

MAGNETI-MARELLI

Megfelelő tapasztalattal rendelkezünk ahhoz,hogy a vezető alkatrészgyártók  jó minőségű termékeit ajánljuk a vevőinknek a probléma mentes jármű üzemeltetéshez. A jelentős mennyiségű árukészletünknek köszönhetően,a keresett alkatrészek szinte mindegyikével azonnal ki tudjuk szolgálni a vevőinket. Az után gyártott alkatrészek mellett természetesen gyári alkatrészeket is tudunk az ügyfeleinknek adni. Ha esetleg nincs raktáron a keresett alkatrész,akkor a gyári alkatrész megrendelést másnapra tudjuk vállalni.

FAST 

A FAST az európai piac egyik elismert és védett autóalkatrész márkája, amely a Fiat csoportra van szakosodva ( Iveco,Fiat,Alfa Romeo,Lancia ). A választék folyamatosan bővül, és a magas minőség mellett, megfizethető árakon lehet hozzájutni a termékekhez. A FAST garantálja a kiváló minőséget, így hosszú távon lehetünk elégedettek a termék megvásárlása után. Fontos, hogy a minőségük mellet megfelelő csomagolásban kerüljenek a termékek a vevőkhöz. Az egyedi csomagolás fő jellemzője, hogy hologramos védő címkével van ellátva minden egyes alkatrész doboza. A termékek természetesen rendelkeznek TÜV és ISO minősítéssel.

AKRON - MALÓ

A céget 70 évvel ezelőtt alapították Milánóban. Mára a bowdenek,gumi,gumi-fém alkatrész forgalmazásban vezető szerepet tölt be az olasz piacon. Hagyományosan nagy hangsúlyt fektetnek a termékek minőségére. A több mint fél évszázados kutatás és fejlesztés eredményeként, elsők között sikerült megszerezni az UNI EN ISO 9001: 2008 minősítést.Ez garancia arra,hogy az vevők mindig meg legyenek elégedve az Akron-Maló termékekkel.

MAGNETI MARELLI

 

A céget 1919 - ben alapították Olaszországban. Gyári beszállítója a Fiat csoportnak,a PSA csoportnak és számos vezető autógyárnak szerte a világon. A Magneti Marelli székhelye Milánó mellett Corbettában van. A cég 38.000 dolgozót foglalkoztat a 85 gyárában szerte a világon. Hazánkban már a rendszerváltozás előtt is kaphatóak voltak Magneti Marelli alkatrészek. A legismertebb abban az időben talán a gyújtógyertya volt. A vállalat jelenleg a világ 10 legnagyobb alkatrészgyártója között van. A kezdetekben még csak az autók elektromos részeinek alkatrészeit gyártották,de nemsokára bővítették a termékpalettájukat egyéb más termékekkel. A Magneti Marelli célja az,hogy a folyamatos technológiai innovációt ötvözzék a minőséggel.  Ennek egyenes következménye az,hogy a vevők kiváló és korszerű terméket kapnak megfizethető áron.

Termékek :

- gyújtásalkatrészek
- önindító,generátor
- fényszóró és egyéb világítás termékek  
- ablaktörlő lapát,mechanika,motor
- kormánykapcsoló
- vezérlő elektronika
- érzékelők,lambda szonda
- vízpumpa,olajpumpa
- üzemanyag szivattyú
- lengéscsillapító
- fékbetét,féktárcsa,fékpofa
- gumi-fém alkatrészek
- szűrők
- stb

KÉRDÉSE VAN?

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL! 

Igazi mesterei vagyunk forgalmazott márkáinknak. Támaszkodjon 25 év tapasztalataira, forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz.

Minden jog fenntartva!

Truck Auto logo invert

Felni Kft. - 2016