A legújabb fejlesztésű, teljesen szintetikus SELENIA WR PURE ENEGY motorolaj, megfelel a legmodernebb diesel motorok által támasztott követelményeknek. Az alacsony hamutartalom, mennyiségi előírásokra vonatkozó ACEA C2 előírások teljesítésével alapvető tulajdonsága,hogy megvédi a részecskeszűrőt, az olaj égéstermékek szűrőn belüli veszélyes lerakódásától.

Specifikáció:

SAE 5W-30 ACEA C2  FIAT 9.55535-S1  CTR F510.007

SELENIA K PURE ENERGY a legújabb benzin üzemű motorokhoz fejlesztett új teljesen szintetikus kenőanyag. Az alacsony részecske kibocsátási tulajdonságoknak köszönhetően teljesíti az ACEA C3 minősítési előírásokat,és teljes védelmet nyújt a katalizátornak,meghosszabbítva az élettartamát.

Specifikáció:

SAE 5W-40;ACEA C3;API SM/CF;fIAT 9.55535-S2;CTR F603.C07;MB-Approval 229.51;VW502.00-505.00;VW505.01;BMW ll-04

Közvetlen befecskendezésű motorokhoz készített,magasan finomított,nagy teljesítményű motorolaj,ami biztosítja a motor védelmét,a sportos vezetési stílusból származó magas termikus igénybevétellel szemben. Az új generációs, magas fordulatszámú, nagy hasznos teljesítményű - common rail - diesel motorok által támasztott magas követelmények teljesítésére lett kifejlesztve. Az egyedi adalékok biztosítják a motor tökéletes védelmét. A Fiat / Lancia és Alfa Romeo Multijetmotorokhoz ajánlott.

Specifikáció:

SAE 5W-40;ACEA B3/B4;API CF;FIAT 9.55535-N2 CTR F515.006;MB-Approval 299.3;VW 505.00, 502.00;GM-LL-B-025;

Szintetikus alapú "energy conserving" (üzemanyagtakarékos) típusú motorolaj,amelyet a benzinmotorok új generációjával együtt fejlesztették ki. Maximális motorvédelmet biztosít minden gépkocsi esetében,amelyben a motor turbofeltöltős vagy sokszelepes,lehetővé téve a 20000 km-enkénti olajcseréket.

Felhasználása:

A FIAT konstruktőri ajánlása szerint az olajcseréket 20000 km-enként kell elvégezni a turbofeltöltős valamint sokszelepes motorú gápkocsiknál.

Specifikáció:

SAE 10W-40;ACEA A3/96;API SJ/CF;CCMC G5;UNI 20153-NOM CI;VW 500.00-505.00;Fiat 9.55535

Két szintetikus és egy ásványi bázisra épített motorolaj. Szívó-,turbofeltöltős és sokszelepes motorokhoz. A SELENIA 20K Alfa Romeo tökéletesen megfelel a katalizátorral felszerelt gépkocsikban valamint a környezetbarát üzemanyag használata esetén is. A SELENIA 20K Alfa Romeo motorolaj abban különbözik a Selenia család többi tagjától,hogy magában hordozva azok típusjegyeit,felhasználható nagyteljesítményű motorokban is. A SELENIA 20K Alfa Romeo motorolaj jelentősen túlhaladja a legnagyobb gyártók által támasztott követelményeket,éppen ezért alkalmazható bármely típusú szívó-,turbofeltöltős és sokszelepes benzinmotorokban,függe...

Két szintetikus és egy ásványi bázisra épített motorolaj. Javasolt turbófeltöltős sokszelepes és szívó diesel motorokhoz. A SELENIA TURBO DIESEL megalkotásánál cél volt az olajbesűrűsödés jelenségének elkerülése. Ez a jelenség,amely az égés során keletkező széntartalmú termékek lerakódásának eredménye,különösen megterhelő a közvetlen befecskendezéses motorok esetében. A SELENIA TURBO DIESEL teljesen kiküszöböli ezt a problémát,sőt,garantálja az alacsonyabb olajfogyasztást,a nagyobb tisztítóhatást és a maximális stabilitást magas hőmérsékleten is.

Felhasználása:

A Fiat konstruktőri ajánlásaival összhangban  a közvetlen...

Benzinüzemű autókhoz,szívó-,turbofeltöltős és sokszelepes motorral. Tökékletesen működik katalizátoros vagy környezetbarát üzemanyagot használó gépjárművekben is.

Felhasználása:

Általános célú felhasználás esetén az olajcsere 20000 km-enként javasolt a szívómotoros gépjárművekben,illetve 10000 km-enként a turbófeltöltős és a sokszelepes motorok esetében.
Az FL Group termékét a különösen nehéz körülmények közötti (akár -35 fokig) és intenzív üzemeltetés esetére,a kivételes motorvédelem biztosításának szem előtt tartásával fejlesztette ki.

Specifikáció:

SAE 5W-40;API SJ/CF;ACEA AI/96

Sport és versenyautóknál használatos,teljesen szintetikus motorolaj szívó-,turbófeltöltős és sokszelepes benzinmotorokhoz. Az FL Group a Selenia Racing-et az Alfa Romeo és Maserati által gyártott sportkocsikban való felhasználásra fejlesztette ki,de ez nem mond ellen szériaautókban történő alkalmazásnak. Tökéletesen megfelel a katalizátoros valamint a környezetbarát üzemanyaggal meghajtott gépkocsikhoz is.

Felhasználása:

Sportcélú felhasználása esetén (versenypálya,rallye,stb) javasolt 5000 km-enkénti cseréje. Szokásos körülmények közötti motortehelésnél a SELENIA RACINGolajat a turbófeltöltő nélküli motorokban 20000 km-enként,a...

Etilglikol alapú hűtőfolyadék koncentrátum,professzionális felhasználásra. A PARAFLU UP a hűtőrendszerek folyadéka személy és tehergépjárművekben, földmunkagépekben, mezőgazdasági munkagépekben.

Felhasználása:

A helyes használat leírását a gyártói utasítások tartalmazzák,de mindemellet javasoljuk :

- utántöltésre a koncentrátumot fele-fele arányban vízzel higítva használjuk
- ne használjunk tiszta koncentrátumot
- ne keverjük más hűtőfolyadékkal

Szintetikus fékolaj hidraulikus fékrendszerekhez,úgy tárcsa- mint dobfékekhez,valamint rásegítő rendszerekhez személy és tehergépjárművekben,földmunkagépekben,mezőgazdasági munkagépekben (ha a gyártó NHTSA 116 DOT 4 szintű olaj használatát javasolja)

Felhasználása:

Cseréje a gyártói utasításnak megfelelően,de nem ritkábban mint 2 évente.

Specifikáció:

SAE J 1703;CUNA NC 956-01;NHTSA 116;DOT 4;fIAT 9.955597;ISO 4925

A SELENIA DIGITEK 0W-40 új, nagyteljesítményű, teljesen szintetikus, a legújabb benzinmotorokhoz (Euro 6 Standard) kifejlesztett kenőanyag és visszamenőleg kompatibilis a korábbi motor családokhoz is.

Jellemzők:

Az új Selenia Digitek 0W-40 motorolaj biztosít legjobb kopás és elhasználódás elleni védelmet a motornak, különösen a nagyteljesítményűeknek és mindezt bármilyen vezetési körülmények között. Az új Selenia Digitek 0W-40 motorolaj valóban megfelel az új API SN szabványban meghatározott minősítéseknek.

A szintetikus alapolajok és a tökéletesen kiegyensúlyozott adalék technológia kombinációja teszi lehetővé a dugattyúkon kial...

A SELENIA DIGITEK PURE ENERGY új, teljesen szintetikus, a legmodernebb benzinmotorokhoz kifejlesztett kenőanyag.

Az egyedi viszkozitási fokozat és összetétel egyben lehetővé teszi a gazdaságossági jellemzők fokozását, és a CO2 kibocsátás következetes csökkentését!

Az egyedi fejlesztésű kéthengeres TwinAir motorokhoz, egyedül a speciális összetételű Selenia Digitek Pure Energy biztosítja a motor teljes körű védelmét a városi - STOP and GO - üzem alatt fellépő magas mechanikai igénybevétellel szemben.

Jellemzők:

A legújabb benzinmotoroknál a kiemelkedő teljesítmény, az alacsony fogyasztás, a könnyű kezelhetőség és az alacsony zaj e...

A SELENIA WR FORWARD 0W-20 új, teljesen szintetikus, a legújabb dízelmotorokhoz (Euro 6 Standard) fejlesztett kenőanyag, különösen a luxus és sportautó kategóriában használt nagyteljesítményű motorokhoz.

Jellemzők:

Az új SELENIA WR FORWARD 0W-20 Low Saps (alacsony szulfáthamu tartalom) összetételnek megfelelően lett kifejlesztve, ami lehetővé teszi:

  • a DPF (Diesel Particulate Filter) részecskeszűrő magas fokú védelmét

  • a motor hatékonyságának javításával növeli az üzemanyag takarékosságot

  • a belső alkatrészek közötti súrlódás csökkentése bármilyen vezetési körülmények között.

A magas fokú nyírási szilárdságnak köszön...

Professzionális, koncentrált védő folyadék hűtőrendszerekhez. Monoetilén glikol bázisú szerves adalék technológiával (O.A.T.) készült. A PARAFLU HT speciális védő folyadék innovatív könnyűfém összetételű hűtőrendszerekhez.

Jellemzők:

A PETRONAS LUBRICANTS ITALY által végzett szigorú laboratóriumi vizsgálatok garantálják minden követelmény teljesítését még extrém körülmények között is.

Az 50%-ban desztillált vízzel kevert PARAFLU HT biztosítja:

  • Inhibitor adalékoknak köszönhető alapos védelmet.

  • Optimális hőelvezetést a motor belső rendszerében.

  • Maximális védelmet:

- kavitáció és elektromos feltöltődés ellen,

- fagyás...

A SELENIA ABARTH 10W- 50 a speciális, nagyteljesítményű versenymotorok maximális teljesítmény eléréséhez felkészített teljesen szintetikus motorolaj. A SELENIA ABARTH 10W-50 az ABARTH járművek teljesítmény fokozásához készített TUNING Kit része. Az ABARTH együttműködés a legjobb bizonyíték a SELENIA termékek minőségére.

Jellemzők:

A SELENIA ABARTH 10W-50 használatával a motor maximális teljesítménye elérhető.

  • Nagyon magas stabilitást biztosít magas hőmérsékleten.

  • Megakadályozza a lerakódásokat a turbófeltöltőben, ezáltal optimalizálja a motor teljesítmény szintjét.

  • Magas védelmet nyújt az oxidáció ellen.

  • Maximá...

Please reload

KÉRDÉSE VAN?

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL! 

Igazi mesterei vagyunk forgalmazott márkáinknak. Támaszkodjon 25 év tapasztalataira, forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz.

Minden jog fenntartva!

Truck Auto logo invert

Felni Kft. - 2016