25 ÉVE A PÁLYÁN

Cégünk 1991 óta foglalkozik Fiat, Alfa Romeo és Lancia személy és haszongépjármű alkatrész forgalmazásával. Pár évvel később felvettük a palettára az Iveco különböző típusait is. A későbbiek folyamán az autógyárak összefonódása miatt, bővítettük a kínálatunkat Renault, Peugeot, Citroen, és Dacia alkatrészekkel. A jelen időben a raktárkészletünk zöme az Iveco Daily, Fiat Ducato, Renault Master, Peugeot Boxer, és a Citroen Jumper alkatrészeiből tevődik össze. Mára már haszongépjármű specialisták lettünk, mivel a kis haszongépjárművektől kezdve,mint például a Fiat Scudo, Fiorino Qubo, egészen az Iveco kamionig tudunk alkatrészt biztosítani kedvező áron az ügyfeleinknek. Szükség esetén bontott alkatrész beszerzésében is tudunk segíteni.

Az alkatrészüzlet története :

Az autósbolt alapítási éve 1991. Az üzlet első helye Győr belvárosában, a színház mellett volt. Abban az időben nehéz volt eldönteni azt,hogy milyen autók alkatrész ellátásával kezdjünk el foglalkozni. A választást az döntötte el,hogy a győri autókereskedésekben előkelő helyen szerepeltek az olasz autók,ezen belül pedig a Fiat és az Alfa Romeo különböző típusai. Így tehát belefogtunk a Fiat alkatrész forgalmazásba. Az üzlet első vevői a Fiat Tipo,Ritmo,Regata,és a Fiat Uno alkatrészek iránt érdeklődtek. Az üzlet jó híre gyorsan terjedt,így a vevők nemcsak Győr területéről kerestek fel bennünket,hanem szinte az egész megyéből,sőt még a megyén kívülről is voltak vásárlóink. Szerencsére ráakadtunk egy olyan autó alkatrész importőrre, aki speciálisan Fiat és Alfa Romeo alkatrész behozatalával foglalkozott,így ki tudtuk szolgálni a vevőinket a keresett alkatrészekkel. Az Alfa Romeo alkatrészt keresők ekkor még kevesebben voltak. Az idő folyamán egyre bővült az alkatrész készletünk, mert már az Iveco alkatrészeket is kínáltuk az ügyfeleinknek,és így már szűkös lett az üzlet területe. Címet változtattunk tehát,és Győr más részébe költözött az autósbolt. Az üzlet mai helyén saját parkolóval rendelkezünk,így nem jelent problémát az sem,ha egyszerre több gépjárművel érkeznek vásárolni hozzánk.

Amire büszkék vagyunk :

Jóleső érzéssel tölt el bennünket az,hogy nagy a törzsvásárlói körünk. Ez több okból tevődhet össze. Egyrészt lehet azért, mert mindig törekszünk arra ,hogy a vevőink megelégedve távozzanak az üzletből,mivel kiváló minőségű alkatrészeket biztosítunk a részükre kedvező áron. Másfelől a szakmánkból adódóan megfelelő tanácsokkal is el tudjuk látni őket a gépjárművük üzemeltetésével,és esetleges javításával kapcsolatban.

Minden jog fenntartva!

Truck Auto logo invert

Felni Kft. - 2016